Rakennamme elämäsi kodin

Area-koti on kotimainen talonrakentaja, jonka toimipisteet sijaitsevat Joensuussa ja Lahdessa.

Yrityksen perustamisesta asti meille on ollut selkeää, minkälaisille arvoille yrityksemme rakentuu: uskomme sujuvaan, asiakaslähtöiseen ja avoimen läpinäkyvään toimintaan. Toteutamme kaikki kodit suurella sydämellä ja täydellä intohimolla.

Meille on tärkeintä, että asiakkaan toiveet ovat läsnä talon suunnittelussa, rakentamisen eri vaiheissa ja viimeistelyssä. Haluamme rakentaa juuri sinun tarpeitasi vastaavan talon. Lopputuloksena on koti, joka tuntuu ja näyttää omalta. Ota yhteyttä, niin rakennetaan yhdessä unelmiesi koti. Katso yhteystietomme täältä.

Palvelumme

Koti on ihmisen tärkein paikka. Omien toiveiden mukaan rakennetussa kodissa on helppo viihtyä – siksi teimme talon suunnittelusta ja rakentamisesta yksinkertaista ja joustavaa. Toimitamme yksilöllisiä, tulevan kodinomistajan toiveet huomioivia talopaketteja. Tutustu talopaketteihimme täällä.

Rakennamme omakoti-, rivi ja paritaloja myös myyntiin. Tutustu myytäviin kohteisiimme täällä.

Yritys

Area-koti on syntynyt ajatuksesta rakentaa taloja uudella tavalla. Halusimme tehdä oman kodin rakentamisesta aiempaa joustavampaa, asiakaslähtöisempää ja helpompaa. Havaitsimme markkinoilla olevan kysyntää palveluhenkiselle talovalmistajalle, jonka toimintaa voi helposti seurata rakennusprosessin edetessä.

Yritys

Olet niin rakas

Asiakastarinoita

Olemme talonrakentaja, mutta käytämme itsestämme myös nimitystä kodinrakentaja. Koti on ihmisen tärkein paikka – toteutetaan siis haaveesi yhdessä. Olemme rakentaneet koteja onnellisille asukkaille, tutustu asiakastarinoihimme täällä.

Ota yhteyttä

Unelmiesi koti on vain yhteydenoton päässä. Voit myös halutessasi tilata esitteemme sekä esimerkkimallistomme.